Wij zijn niet alleen een detacheringsbureau. Wij zijn handhavingsspecialisten. 
We werken met een team, en onze mensen zijn opgeleid en ervaren in het opsporen van fraude. Zo bieden we continuïteit, sparren en toetsen we met elkaar, en bent u het hele jaar door verzekerd van een sterk handhavingsteam.

Een medewerker ter aanvulling van uw team, of als (tijdelijke) vervanging van één van uw eigen mensen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Het vergelijk met de grote bureau's durven we wel aan, we rekenen u met alle plezier voor hoe scherp onze tarieven eigenlijk zijn!

Wat krijgt u voor dat tarief?

  • Onze mensen zijn handhavingsspecialist. Dat betekent ten eerste dat ze een brok ervaring hebben met opsporing van fraude. Ze kennen de WWB van haver tot gort. Met hun ervaring beschikken ze ook over de juiste mensenkennis om met uw cliënten een goed resultaat te bereiken. Wij ondersteunen uw inkomensconsulent graag bij die moeilijke en confronterende gesprekken of huisbezoeken.
  • We hebben als bedrijf geïnvesteerd, en beschikken over de juiste hulpmiddelen om tot goede resulaten komen. Auto, telefoon etc, allemaal inclusief.
  • Flexibiliteit. Ook al zijn we net even niet bij u op de werkvloer, u kunt gewoon bellen met een vraag. Zo hebt u toch altijd een vraagbaak bij de hand.
  • Scholing. Op regelmatige basis komen we bij elkaar, en nemen we actuele ontwikkelingen door. We volgen cursussen om ons voor te bereiden op nieuwe wetgeving, houden jurisprudentie bij, we blijven bij.
  • 's Avonds, 's nachts of in de ochtend heel vroeg aan het werk, het is bij ons geen uitzondering.
  • Juridische toetsing. We beschikken over een ervaren juridisch adviseur die onze adviezen waar nodig toetst.